EcoEnergy
 
EcoWarm

Infrarood, de nieuwe manier van verwarmen


Wat Is Infrarood Verwarming?

Infrarood verwarming is een zuinige en gezonde manier van verwarming. Elektrische verwarming wordt vaak in één adem genoemd als een dure manier van verwarmen, echter met Leranti® infrarood verwarming is het tegendeel een feit.
Dit is dus een prachtige en goedkope manier om uw woning of gebouw te verwarmen. Verwarmen door middel van infrarood panelen is de oplossing als het gaat om comfortabel, snel en gezond elektrisch verwarmen!

Bij infrarood verwarmen is er eigenlijk niets nieuws onder de zon; sterker nog, het werkt op dezelfde manier als de zon, door middel van stralingswarmte. Anders dan de zon, gaat het bij infrarood verwarming echter alleen om het infrarood licht, niet om de (schadelijke) UV-straling, noch om zichtbaar licht.

Infrarood verwarming is dus verwarmen door middel van licht. Infrarood verwarming is grofweg te verdelen in drie varianten namelijk: korte golf, midden golf & lange golf. Voor de verwarming van een woning of bedrijfspand is alleen langgolvige infrarood verwarming geschikt: de infraroodstraling heeft dan een golflengte van 5 micrometer tot 1 millimeter. De lange golf infrarood verwarming wordt toegepast in de Leranti® infrarood panelen.

Toepassing

In Nederland is elektrische verwarming in opkomst. Steeds meer eigenaren van woningen en gebouwen willen overschakelen van gas- of stadsverwarming, naar een zuinige elektrische verwarming. Ook bieden zonnepanelen de mogelijkheid om zelf de energie op te wekken die nodig is voor deze elektrische verwarming.

Leranti® infrarood verwarming wordt voornamelijk gebruikt voor binnen toepassingen.
De voornaamste gebieden zijn: (studenten)Woningen (bijv. badkamers of studeerkamers), winkels, kantoren, kerken, hoge gebouwen & evenementen hallen.

Leranti® Infrarood Panelen

De Leranti® infrarood panelen staan ten opzichte van de concurrentie op een eenzame hoogte als het gaat om zuinig verwarmen, duurzaamheid en design.

Snelheid!

Leranti® infrarood panelen – warmte panelen zijn extreem snel in het opwekken van warmte. Binnen 2-3 minuten is de nominale warmte paraat en wordt de energie de ruimte ingestraald. Hiermee is een Leranti® infrarood paneel al zeker 4-8 minuten sneller dan de snelste concurrent.

Met Leranti® infrarood panelen – warmte panelen ben u verzekerd van snelle en comfortabele infraroodverwarming waar en wanneer u dat wilt. Leranti® infraroodpanelen worden ontworpen en gefabriceerd in Nederland. Leranti® infrarood panelen zijn voorzien van het unieke Lerinox™ verwarmingselement welke zorgt voor een razendsnelle verspreiding van de gegenereerde warmte in het infaroodpaneel.

Leranti® Design

Leranti® infrarood panelen– warmte panelen zijn frameless wat betekent dat er geen opvallend frame om het paneel zit. Daarnaast zorgt een hoogwaardige poedercoat voor een prachtige strakke afwerking.

Meer Informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen ? Neem dan vrijblijvend contact ons op voor een digitale berekening en aanbieding.Download hier technische gegevens en prijzen en bestel online 

Een bestelling wordt gratis bij u thuis afgeleverd.

Leranti Easy

Leranti HTP

Leranti PH (Power Heater)

Leranti IH (Industrial Heater)

 
 
 
 
Bellen
Info