Eco-Energy
 
Duurzaam duurt het langst

NIEUW !! Deel hier een BeterWarm ervaring met anderen

Deel hier uw ervaring met BeterWarm en geef uw mening over onze houtbriketten

BeterWarm Gastenboek

16 berichten op 4 pagina's
Daniel Schoeman
26-02-18 13:53:25
Wij kennen Dick al lang. En die levert altijd top kwaliteit ook deze keer weer. Heb nu al zo vaak hout gekocht en wat nat was. En nu waren we er klaar mee....! Op naar Dick om briketten te halen. Het werkt super mooie vlammen en veel meer warmte! Volgende week haal ik een pallet... top services
van Damme
06-02-18 20:04:03
Ik heb 2 proefpakketten opgehaald. Prima uitleg van hoe alles werkt en het best kan worden gebruikt. Thuis direct geprobeerd en het werkt super. Wij stoken in combinatie met hout. De verbranding is top. Na aansteken met briketten, een aantal blokken berken gestookt. Later op de avond nog 1 RUF erop gelegd. Er blijft nu echt alleen superfijne as over.
Vlasblom
28-12-17 15:50:00
In m'n zoektocht naar haardhout ontdekte ik op Marktplaats BeterWarm. Na per telefoon uitgebreide informatie te hebben gekregen over het stoken met briketten besloot ik een vrachtje briketten te halen. Wat een geweldige zaak!!
Op elke vraag krijg je uitgebreid antwoord. Vervolgens word je prima geholpen bij het inladen van de auto. Zelfs de kapotte buitenspiegel werd zo goed als mogelijk getaped.
Inmiddels stoken we alleen nog briketten, het is veel gemakkelijker en schoner dan hout. Ook in de hottub gebruiken we alleen nog briketten. Door de lange brandtijd van de briketten vraagt het veel minder aandacht. Bovendien hebben we (en de buren) veel minder last van rook.
Wij stoken voortaan alleen nog briketten van BeterWarm, goedkoper vind je ze denk ik niet en betere service krijg je zeker niet.
Jarco Hendriksen
20-11-17 20:29:56
Super, werkt goed!
Wolf
14-11-17 08:42:41
Ik ben erg blij met mijn briketten, makkelijk in gebuik, nemen weinig ruimte in en er wordt ruim de tijd genomen om je te adviezeren over het meest optimale gebruik. Heel erg bedankt!
Tonen: 5  10   20