Eco-Energy
 
Duurzaam duurt het langst

NIEUW !! Deel hier een BeterWarm ervaring met anderen

Deel hier uw ervaring met BeterWarm en geef uw mening over onze houtbriketten

BeterWarm Gastenboek

Michiel van B
10-12-18 21:16:19
Warm welkom bij BeterWarm met goede uitleg over de briketten. Dick is super enthousiast over zijn producten en met recht: hoge kwaliteit briketten. RUF XXL is echt heel goed, maar ook de PiniKays (werken ook goed in mijn Uuni Pro pizzaoven).
M Vermaeten
17-11-18 09:27:30
Een proefpakket van de hotflame mee gekregen! Dit was een hele fijne blok voor het aanmaken van de houtkachel. Een aanrader!
Michiel vG
15-10-18 11:37:15
Op zoek naar een vervangende leverancier van houtbriketten bij BeterWarm terecht gekomen. Om alle "smaken" briketten goed te kunnen proberen heb ik een aantal proefpakketten gekocht. Bevalt allemaal zeer goed. Allemaal netjes verpakte, mooie gave en goed brandende briketten. En naderhand idd weinig as.
Pini Kay en RUF pr. XXL vind ik de beste. Ik denk dat ik straks zo'n pallet 120 kg Pini Kay + 140 kg RUF pr. XXL ga halen. (helaas momenteel te weinig ruimte om de inhoud van een "echte" pallet op te slaan)

Eerste en gelijk dus zeer goede ervaring. Aanrader!
Bert Nijeboer
05-10-18 14:15:10
Na jarenlang aangemoddert te hebben met brandhout wat eigenlijk nooit droog genoeg was als ik het geleverd kreeg, ondekte in de Rufxxl en Pinikay van Beter Warm. Omdat ze zo heerlijk droog zijn branden ze lekker en geven ze een heerlijke warmte en weinig as. Ik stook in mijn houtkachel deze beide soorten door elkaar, dat bevalt ons het best. Ook leuk is de aktie: 14 pakken van beide soorten voor 100 euro. Zie website onder aanbiedingen.
Frank Freriks
18-09-18 20:28:05
Hebben vandaag de ruf xl blokken mogen ontvangen. Zeer snelle levering gehad binnen 2 dagen.
Duidelijk mail contact gehad met Dick
Over de levering .
De blokken zijn netjes verpakt en zien er goed uit.
Ik vindt dit zeker een aanrader.
De volgende ronde kom ik zeker bij jullie terug..
Daniel Schoeman
26-02-18 13:53:25
Wij kennen Dick al lang. En die levert altijd top kwaliteit ook deze keer weer. Heb nu al zo vaak hout gekocht en wat nat was. En nu waren we er klaar mee....! Op naar Dick om briketten te halen. Het werkt super mooie vlammen en veel meer warmte! Volgende week haal ik een pallet... top services
van Damme
06-02-18 20:04:03
Ik heb 2 proefpakketten opgehaald. Prima uitleg van hoe alles werkt en het best kan worden gebruikt. Thuis direct geprobeerd en het werkt super. Wij stoken in combinatie met hout. De verbranding is top. Na aansteken met briketten, een aantal blokken berken gestookt. Later op de avond nog 1 RUF erop gelegd. Er blijft nu echt alleen superfijne as over.
Vlasblom
28-12-17 15:50:00
In m'n zoektocht naar haardhout ontdekte ik op Marktplaats BeterWarm. Na per telefoon uitgebreide informatie te hebben gekregen over het stoken met briketten besloot ik een vrachtje briketten te halen. Wat een geweldige zaak!!
Op elke vraag krijg je uitgebreid antwoord. Vervolgens word je prima geholpen bij het inladen van de auto. Zelfs de kapotte buitenspiegel werd zo goed als mogelijk getaped.
Inmiddels stoken we alleen nog briketten, het is veel gemakkelijker en schoner dan hout. Ook in de hottub gebruiken we alleen nog briketten. Door de lange brandtijd van de briketten vraagt het veel minder aandacht. Bovendien hebben we (en de buren) veel minder last van rook.
Wij stoken voortaan alleen nog briketten van BeterWarm, goedkoper vind je ze denk ik niet en betere service krijg je zeker niet.
Jarco Hendriksen
20-11-17 20:29:56
Super, werkt goed!
Wolf
14-11-17 08:42:41
Ik ben erg blij met mijn briketten, makkelijk in gebuik, nemen weinig ruimte in en er wordt ruim de tijd genomen om je te adviezeren over het meest optimale gebruik. Heel erg bedankt!
A Huntink
09-11-17 20:07:27
Eco houtbriketten zowel RUF en Pina-Kay zijn uitstekend voor onze hottub. Het werkt fantastisch en er is geen rookoverlast voor de buren. Deze houtbriketten geven zeer veel warmte af en geen rook. Kortom voor iedereen met een buiten hottube is dit een aanrader!!
Jan Jan Malenstein
15-02-17 17:06:54
Na jaren klooien met hout, vanaf het zelf klein maken van hele bomen tot het kant en klaar kopen van een scala aan kwaliteit houtzakken bij de bouwmarkt de proef gedaan met het proefpakket bij BeterWarm, lekker dicht bij mij in de buurt nadat ik daar toevallig op was gestuit via een internet zoekactie. Nu een heel pakket Pinikay, compleet pallet 960 kg voor een nette prijs. Werd zeer vlot en netjes aangeleverd. Voorlopig zit ik niet zonder; met nachtbriketten en Vuurschijven een comfortabele en complete oplossing. Nooit meer wat anders!
Bert Valkenburg
04-02-17 12:57:49
In ons nieuwe huis hebben wij een houthaard laten plaatsen. Voor de sfeer, en natuurlijk ook omdat onze twee zonen graag met vuur spelen. Papa moet dus wel helpen ;-) ! Vervolgens op zoek gegaan naar hout om te stoken. Las al snel dat briketten beter zijn voor het milieu, efficiënter branden en daardoor veel warmte afgeven. Na een korte zoektocht BeterWarm gevonden. Na wat achteraf een goed advies bleek een eerste aankoop gedaan. Nooit spijt gehad, sterker nog voor mij nooit meer iets anders. Geen gedoe met een houthok en kinderen die steeds met je voorraad door de tuin sjouwen. Nee gewoon keurig in de garage (hoef je ook niet door de kou naar buiten), makkelijk en praktisch te bewaren. Qua verbranding en vuurbeleving in één woord Top ! Inmiddels al de nodige mensen in huis gehad die de weg naar BeterWarm zeker ook gaan vinden.
Gerard Van Amerongen
16-01-17 17:11:38
Al heel veel RUF briketten geprobeerd. Aanbiedingen uit Nederland en zelfs uit België. De XXL Premium van BeterWarm zijn de beste die ik tot nu toe gehad heb. Ze geven mooie vlammen, branden en gloeien tot 2 en een half uur. Ze geven ook heel veel warmte af. Omdat er ruim 11 kg. In een pak zit en heel lang branden zijn ze nog voordelig ook. Aanrader !
Dhr M de-Troije
28-12-16 11:34:24
Vorige week Ruf Xl gekocht om het verschil te ervaren met de Nachtbrikketten. Daar kwam ik snel achter, 3 Ruf Xl branden / gloeien tenminste 3 uur. Ze worden ontzettend heet,zo heet dat de zijkanten van mijn Dovre houtkachel roodgloeiend werden dus voortaan gaan op de gloeilaag door haardhout niet meer dan 2 tegelijk in de kachel.
Het geeft ontzettend veel hitte af dus als je vlug een ruimte wilt vullen met warmte dan is Ruf Xl ideaal.
Toch verkies ik de Nachtbrikketten boven de andere verkrijgbare Brandstoffen van BeterWarm.
's-Avonds om 22.00 leg ik 4 nachtbrikketten op een gloeilaag,doe de luchttoevoer helemaal dicht en als ik de volgende ochtend 06.30 beneden kom gloeit de houtkachel nog, wat aanmaaklatjes erop en Ruf Xl 2 stuks en het brand /gloeit max. 3.5 uur.
De Ruf Xl is voor snelle warmte ideaal en als je een boodschap moet doen en de houtkachel aan wilt houden, na 3 uur is de Ruf Xl opgebrand.
Dit geldt ook voor de Pinikay, alleen met de Pinikay kan je de houtkachel ook aanmaken mits je 2X3 aanmaakblokjes met wat aanmaaklatjes erbij aansteekt.
Door de gaten in de Pinikay komt er lucht bij de Pinikay waardoor bijvoorbeeld 3 Pinikay vlug vlamvatten.
Dhr M.de-Troije
05-11-16 12:57:55
De nachtbrikketten zijn fantastisch,gisteren ingekocht en afgehaald in Veenendaal.
Vanuit mijn Woonplaats H'sum eenvoudig bereikbaar omdat BeterWarm vlakbij de A12 gelegen is.Terug gaat sneller maar met 100-110km op de km teller is het heen-terug inclusief laden in 2 uur te doen.Vriendelijke en behulpzame hulp bij het inladen en goed advies.
De nachtbrikketten geven nauwelijks asresten,5 om 22.00 in mijn gesloten houtkachel,volgende ochtend 07.00 nog een gloeilaag en wat aanmaak houtjes en 5 nieuwe nachtbrikketten toegevoegd en net pas 3 pini kai erin gelegd. PInikai icm nachtbriketten is een prima combinatie!
Tonen: 5  10   20