Eco-Energy
 
Duurzaam duurt het langst

NIEUW !! Deel hier een BeterWarm ervaring met anderen

Deel hier uw ervaring met BeterWarm en geef uw mening over onze houtbriketten

BeterWarm Gastenboek

16 berichten op 2 pagina's
Michiel van B
10-12-18 21:16:19
Warm welkom bij BeterWarm met goede uitleg over de briketten. Dick is super enthousiast over zijn producten en met recht: hoge kwaliteit briketten. RUF XXL is echt heel goed, maar ook de PiniKays (werken ook goed in mijn Uuni Pro pizzaoven).
M Vermaeten
17-11-18 09:27:30
Een proefpakket van de hotflame mee gekregen! Dit was een hele fijne blok voor het aanmaken van de houtkachel. Een aanrader!
Michiel vG
15-10-18 11:37:15
Op zoek naar een vervangende leverancier van houtbriketten bij BeterWarm terecht gekomen. Om alle "smaken" briketten goed te kunnen proberen heb ik een aantal proefpakketten gekocht. Bevalt allemaal zeer goed. Allemaal netjes verpakte, mooie gave en goed brandende briketten. En naderhand idd weinig as.
Pini Kay en RUF pr. XXL vind ik de beste. Ik denk dat ik straks zo'n pallet 120 kg Pini Kay + 140 kg RUF pr. XXL ga halen. (helaas momenteel te weinig ruimte om de inhoud van een "echte" pallet op te slaan)

Eerste en gelijk dus zeer goede ervaring. Aanrader!
Bert Nijeboer
05-10-18 14:15:10
Na jarenlang aangemoddert te hebben met brandhout wat eigenlijk nooit droog genoeg was als ik het geleverd kreeg, ondekte in de Rufxxl en Pinikay van Beter Warm. Omdat ze zo heerlijk droog zijn branden ze lekker en geven ze een heerlijke warmte en weinig as. Ik stook in mijn houtkachel deze beide soorten door elkaar, dat bevalt ons het best. Ook leuk is de aktie: 14 pakken van beide soorten voor 100 euro. Zie website onder aanbiedingen.
Frank Freriks
18-09-18 20:28:05
Hebben vandaag de ruf xl blokken mogen ontvangen. Zeer snelle levering gehad binnen 2 dagen.
Duidelijk mail contact gehad met Dick
Over de levering .
De blokken zijn netjes verpakt en zien er goed uit.
Ik vindt dit zeker een aanrader.
De volgende ronde kom ik zeker bij jullie terug..
Daniel Schoeman
26-02-18 13:53:25
Wij kennen Dick al lang. En die levert altijd top kwaliteit ook deze keer weer. Heb nu al zo vaak hout gekocht en wat nat was. En nu waren we er klaar mee....! Op naar Dick om briketten te halen. Het werkt super mooie vlammen en veel meer warmte! Volgende week haal ik een pallet... top services
van Damme
06-02-18 20:04:03
Ik heb 2 proefpakketten opgehaald. Prima uitleg van hoe alles werkt en het best kan worden gebruikt. Thuis direct geprobeerd en het werkt super. Wij stoken in combinatie met hout. De verbranding is top. Na aansteken met briketten, een aantal blokken berken gestookt. Later op de avond nog 1 RUF erop gelegd. Er blijft nu echt alleen superfijne as over.
Vlasblom
28-12-17 15:50:00
In m'n zoektocht naar haardhout ontdekte ik op Marktplaats BeterWarm. Na per telefoon uitgebreide informatie te hebben gekregen over het stoken met briketten besloot ik een vrachtje briketten te halen. Wat een geweldige zaak!!
Op elke vraag krijg je uitgebreid antwoord. Vervolgens word je prima geholpen bij het inladen van de auto. Zelfs de kapotte buitenspiegel werd zo goed als mogelijk getaped.
Inmiddels stoken we alleen nog briketten, het is veel gemakkelijker en schoner dan hout. Ook in de hottub gebruiken we alleen nog briketten. Door de lange brandtijd van de briketten vraagt het veel minder aandacht. Bovendien hebben we (en de buren) veel minder last van rook.
Wij stoken voortaan alleen nog briketten van BeterWarm, goedkoper vind je ze denk ik niet en betere service krijg je zeker niet.
Jarco Hendriksen
20-11-17 20:29:56
Super, werkt goed!
Wolf
14-11-17 08:42:41
Ik ben erg blij met mijn briketten, makkelijk in gebuik, nemen weinig ruimte in en er wordt ruim de tijd genomen om je te adviezeren over het meest optimale gebruik. Heel erg bedankt!
Tonen: 5  10   20