BeterWarm De Houtbriketspecialist
 

NIEUW !! Deel hier een BeterWarm ervaring met anderen

Deel hier uw ervaring met BeterWarm en geef uw mening over onze houtbriketten voor haard of barbecue en verdien daarmee een gratis af te halen pak aanmaakhout.

BeterWarm Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Michiel vG
15-10-18 11:37:15
Op zoek naar een vervangende leverancier van houtbriketten bij BeterWarm terecht gekomen. Om alle "smaken" briketten goed te kunnen proberen heb ik een aantal proefpakketten gekocht. Bevalt allemaal zeer goed. Allemaal netjes verpakte, mooie gave en goed brandende briketten. En naderhand idd weinig as.
Pini Kay en RUF pr. XXL vind ik de beste. Ik denk dat ik straks zo'n pallet 120 kg Pini Kay + 140 kg RUF pr. XXL ga halen. (helaas momenteel te weinig ruimte om de inhoud van een "echte" pallet op te slaan)

Eerste en gelijk dus zeer goede ervaring. Aanrader!
Bert Nijeboer
05-10-18 14:15:10
Na jarenlang aangemoddert te hebben met brandhout wat eigenlijk nooit droog genoeg was als ik het geleverd kreeg, ondekte in de Rufxxl en Pinikay van Beter Warm. Omdat ze zo heerlijk droog zijn branden ze lekker en geven ze een heerlijke warmte en weinig as. Ik stook in mijn houtkachel deze beide soorten door elkaar, dat bevalt ons het best. Ook leuk is de aktie: 14 pakken van beide soorten voor 100 euro. Zie website onder aanbiedingen.
Frank Freriks
18-09-18 20:28:05
Hebben vandaag de ruf xl blokken mogen ontvangen. Zeer snelle levering gehad binnen 2 dagen.
Duidelijk mail contact gehad met Dick
Over de levering .
De blokken zijn netjes verpakt en zien er goed uit.
Ik vindt dit zeker een aanrader.
De volgende ronde kom ik zeker bij jullie terug..
Daniel Schoeman
26-02-18 13:53:25
Wij kennen Dick al lang. En die levert altijd top kwaliteit ook deze keer weer. Heb nu al zo vaak hout gekocht en wat nat was. En nu waren we er klaar mee....! Op naar Dick om briketten te halen. Het werkt super mooie vlammen en veel meer warmte! Volgende week haal ik een pallet... top services
van Damme
06-02-18 20:04:03
Ik heb 2 proefpakketten opgehaald. Prima uitleg van hoe alles werkt en het best kan worden gebruikt. Thuis direct geprobeerd en het werkt super. Wij stoken in combinatie met hout. De verbranding is top. Na aansteken met briketten, een aantal blokken berken gestookt. Later op de avond nog 1 RUF erop gelegd. Er blijft nu echt alleen superfijne as over.
Tonen: 5  10   20